Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fem!

Fem härliga underbara år har jag och Erik varit vi!

Kom hem efter jobbet och Erik hade köpt fem gigantiska rosor, och ett gulligt myskort. Dessutom hade han köpt choklad till oss båda, som vi satt och njöt av inna vi blåste till affären för att köpa vår årsmat (dvs det vi äter när vi firar årsdag). Det är rostbiff, färsk frukt och grönt och potatissallad, frallor, ost och kex. Skulle köpt en Asti också, men det glömde vi.

Erik sjunger  vänstervridna slagvisor medan han skär upp grönsakerna, ska själv strax gå och hjälpa till, åh vad gott det ska bli!

Kär kär kär i dig!

Kommentarer

Postat av: Erik

Grattis!

2008-10-09 @ 19:20:49
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Pauline

Naw Grattis på er :D

2008-10-09 @ 19:43:31
URL: http://wiretrap.blogg.se/
Postat av: Lisa

Grattis!!Åh, vad sugen jag blev på ost och kex nu då!! Jag trodde inte att Erik tålde choklad?

2008-10-09 @ 20:15:43
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Räv

Grattis! :D

2008-10-09 @ 20:17:36
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Evelina

Nej va mysigt :D kul att ni har en viss mat oxå, lät ju itne lite gott heller ;)GRATTIS till er :D

2008-10-09 @ 20:39:32
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: apan

aw!!! hulkar lite

2008-10-09 @ 21:56:05
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

Tack alla!!Lisa: Erik tål ju vit choklad, så han hade köpt blandade praliner (eller sånna där som man köper i chokladaffär, vad de nu heter.)

2008-10-11 @ 13:05:14
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits