Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Föfan, aftonbladet

Ja, men de lockade mig att läsa iallafall.Jag trodde själva Marilyn hade dött och jag fick en liten klump i magen.  Lyssnar inte direkt på Manson men jag har alltid tyckt att han har något särskilt. Lite småhet sådär. Konstigt ändå varför jag brydde mig så. Försöker skaka bort klumpen nu, nej han är inte död, det är bara en basist som spelade i bandet för 15 år sedan.

Fult, aftonbladet, fult!

Kommentarer

Postat av: Fanny

Och det är inte första gången...

Fast min favvis är artikeln om att man kan se tv-serier gratis på nätet, där dåren som skrev det hela inte ens testat, för hade hn testat hade hn upptäckt att det inte funkar från Sverige. Den artikeln vart borta efter ett par timmar...

2008-10-14 @ 05:29:51
Postat av: Kaka

Fanny: >.< låter väldigt bra, hoppas h*n inte fick en stor julbonus! haha, va dumt!

2008-10-14 @ 23:06:19
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits