Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Frisk

Jag bestämde att jag är frisk på måndag. Jag har inga värktabletter hemma så jag får gå p ånågon slags te-kur. Te och  Haricort verts. Vet inte hur det stavas, men det är gott. Säkert nyttigt också, det hoppas jag på iallafall.

Kommentarer

Postat av: Räv

Tråkigt att vara sjuk -_- hoppas du blir frisk!Såg du filmen på tal om inget, rec? :D

2008-10-24 @ 21:11:07
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

Räv: Japp vi tyckte båda att den var sådär, i efterhand så kände vi att den var ju inte särskilt läskig. Vi satt en del med händerna för ögonen i väntan på att ngt läskigt skulle hoppa fram, men det gjorde det liksom inte. Tyvärr tror jag det är för att ni lovordade den så, då får man superförväntningar och de levs ju aldrig upp till oavsett film :)

2008-10-25 @ 12:05:58
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits