Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

göromål

Massor att göra idag; bränna en bil-cd, diska, dra till bolaget och tjacka dricka tills ikväll, hämta Erik i Karlskoga, äta på ett Sibylla i Karlskoga som tydligen ska ha mycket mat, åka till Örebro och hämta vår nya dator, plocka här hemma så våra kvällsgäster inte skäms över oss (eller.. så vi inte ska skämmas så mkt över hur vi bor), och sedan göra oss iordning och spela(ja, men det händer så lätt) fram tills våra gäster anländer. Sen korkar vi upp.

Ja ni ser ju, jag har hur mkt som helst att göra. Just nu har jag hittat lite roliga sånger på mp3 som man fick ladda ner, Ni Hao och Lockstar bl.a.

Svårt att komma på låtar man vill ha på en skiva. Det ska vara sånt både jag och Erik vill lyssna på. Fame! Im gonna liive fårääver! Den måste ju alla gilla, den tar vi.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits