Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gört

Tryck på uppdatera så har jag en höstigare blogg.

Svårt med ny header, jag blir aldrig nöjd. Nu blev det en minimalistisk. Det får vara så ett tag.

Kommentarer

Postat av: malinm

Vill du ha en laptop eller en mobil? Du hittar länken på min hemsida, jag valde själv laptopen :)

2008-10-31 @ 17:28:03
URL: http://malinm.se
Postat av: Vanessa

Vilken sööt blogg! :)

2008-10-31 @ 17:28:22
URL: http://vanessass.blogg.se/
Postat av: Evelina

Mjo det var ltie så i början att han inte riktigt trivdes, men det har liksom växt på honom och nu känns det rätt så bra där ändå och det lär ju kännas ännu bättre när det väl blir en riktig lön dessutom.

Har blivit betydligt fler plus och mindre minus nu så att säga :)

Oja är så tacksam att det äntligen blir någe och känns ju verkligen bra att han får lite bekräftelse så att säga :D

2008-11-01 @ 04:26:33
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Evelina

Ser nicigt ut men känns lite kalt där åt höger tyck ja.. :)

2008-11-01 @ 04:26:57
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Evelina

haha ja så var det det heter ja :D skyller på att jag var lite bakis ;)tack så hemskt mycket :D Var himla roligt trotts vissa missöden :D

2008-11-03 @ 15:54:15
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: apan

men din dryge fan, nu får du allt ta och uppdatera!1

2008-11-04 @ 19:10:06
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits