Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hår

Jag borde lova mig själv att bara Lina får färga mitt hår. Inte nog med att det är tråkigt, det är ju skitsvårt också. Minns inte hur jag gjorde det sist i augusti, men inte kan det varit såhär knövligt. Erik blir svartig och jag blir svart och rödorange. Blandade lite hipp som happ själv så vi får se vad det blir, jag siktade på rött iallafall. Jag har färg överallt. Tur att jag har på mig en gammal tshirt, den är hel svart nu, inte vit som för tjugo minuter sen. Erik är svart i ansiktet och på halsen och på öronen. Jag har till och med färg på glasögonen.

Glömde nyss bort att vi sitter med färg i håret, och började strycka Erik i bakhuvudet, tänkte bara vara lite go, men tji fick jag - svart på handen och ha det bra! Gosh. Snart skölja ur, hoppas inte håret trillar av eller något annat konstigt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits