Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Herrgård

Det ringde just.

"Hallå det är Ida."
"Hej, är det Ida Jansson?"
"Eh.. Ja?"
(Ja, men typ är det ju det iallafall)
"..som har en herrgård till salu?"
(snabb överläggning i hjärnan - har jag en herrgård eller inte, tänkatänka.)"Hm, nej.."
"Inte? Nej okej.."
"Så har du ringt fel.."
(no shit)
"Ja, då är det inget att göra åt då!"


Det är konstigt, för i några milisekunder var jag osäker på om jag hade en gård till salu. Jag har redan börjat fantisera om hur mitt liv skulle vara om jag bodde i den där herrgården. Men det kan inte varit en särskilt bra gård eftersom jag visst ska sälja den. Kanske är den hemsökt. Jag tänker mig att det ser ut som Mårbacka. Varför skulle jag sälja Mårbacka? Kanske för att tjäna en rejäl hacka och sen flytta till norra Italien och odla apelsiner såhär på livets höst. (Vårens höst var jag nära på att skriva).

Kommentarer

Postat av: Palle

Heter du Jansson? Vad sött, som katten Jansson i Bamse! Eller Janssons Frestelse.

Hm om jag hade en herrgård skulle jag behålla den bara för att kunna skryta om att jag hade en...

2008-10-28 @ 15:20:19
URL: http://wiretrap.blogg.se/
Postat av: ewezi

fin blogg :)

2008-10-28 @ 15:26:44
URL: http://ewezi.blogg.se/
Postat av: Petra

Du är rolig du haha. /Petra

2008-10-28 @ 20:09:20
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra
Postat av: Kaka

Palle: Nja, nästan Jansson iallafall. Litegrann.ewesi: Tack, ska jag kolla din nu? ;)Petra: Hihi :D

2008-10-28 @ 21:27:11
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits