Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

kloktIgår gick jag nästan vilsei stora skogen, jag började kika efter svampar och bär så jag skulel få lite mat i mig och jag spanade även efter en mysig gran att sova under när natten började komma. Dock så hittade jag ut, och kollade klockan, då visade det sig att jag bara varit vilse i en halvtimme, och dessutom hade jag gått på stigen hela tiden. Så jag var nog aldrig särskilt vilse. Men det kändes som jag var ute och gick i minst 3 timmar. Ibland går tiden bra sakta.

Kommentarer

Postat av: palle

Ha det där slår jag lätt! Jag var vilse i 5 timmar i en skog i Småland, hittade även djurlik och sumpmark :| Fast motion det fick man ju.

2008-10-12 @ 16:45:27
URL: http://wiretrap.blogg.se/
Postat av: Kaka

Haha! Min halvtimme var alltså ingenting.. ;) Va gammal var du när du gick vilse?

2008-10-12 @ 17:58:24
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: palle

Jag var 18 år :P

2008-10-12 @ 22:31:52
URL: http://wiretrap.blogg.se/
Postat av: Kaka

oh.. xD

2008-10-13 @ 14:26:50
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits