Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nerochupp

Satte mig och skulle skriva då något var fel. Jag stirrade på tangentbordet och det tog flera sekunder innan jag såg vad som var fel - det låg uppochner! Haha.

Har flyttat runt datorerna och bytt plats på dem. Jag hade sagt till Erik från början att om vi ska ha data bordet så som vi har det ska jag ha platsen med ryggen mot väggen, inte mot hallen. Sagt och gjort, Erik placerade den nya datorn mot hallen och den gamla mot väggen.
 Efter en vecka köpte vi en dator till och bytte ut den gamla, denna blev då Eriks dator och jag fick den snygga svarta. Så nu har vi suttit sådär i över en månad, jag med ryggen mot hallen och Erik mot väggen. Jag har velat byta plats på dem länge och Erik har gnällt.

Så idag när Erik ändå jobbar tog jag saken i egna händer och flyttade runt- Det tog ett bra tag och jag fick dammtorka och pyssla och dra sladdar kors och tvärs. Men nu är det klart och det blev skitbra.Sladdar överallt, och ja, vi har bara en datastol. VI byter då och då så inte en stackare ska sitta på trästolen allt för länge.

Kommentarer

Postat av: Erik

Men gosh! Kalla det inte "datastol". Data är information.

2008-10-25 @ 17:32:10
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Lisa

Jag känner igen trästolen :-)Var står datorbordet? Jag minns inte riktigt sen jag var där.

2008-10-25 @ 18:33:00
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Kaka

Erik: Oh no -.-Lisa: När du var här var väl hela lägenheten tom? Eller var du här i somras också? Det står i alla fall i vardagsrummet längst mot hallen. Sen så är ju bordet bara några veckor gammalt så det är klart du inte kan veta :P

2008-10-25 @ 20:54:49
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vi var ju hemma hos er och åt subwaymat när vi hade varit hos Anna.

2008-10-25 @ 22:14:57
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Kaka

ja jädrer, och du åt Maxburgare, mjo just det.

2008-10-25 @ 23:50:05
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits