Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Smyg

Har börjat med en ny design, klurar fortfarande och det lär säkert bli vinter innan höstdesignen är färdig. Jag får inte riktigt till det, men jobbar på det.Typ något sånt kommer det bli, vi får se, jag fixar (tillsammans med lillebrors hjälp) och trixar vidare. Vill inte att det ska stå Kaka två gånger, folk kan ju tro att jag kallas det. Sudden kanske jag ska skriva istället? Fast det kallar ju ingen mig heller. Ida kanske? Nej va törrt. Vet inte. Det är lövmania iallafall, som det ska vara på hösten.

Måste ta nya foton snart, vill ha höstfoton och på mig själv. Jaja, det orner sej.

Kommentarer

Postat av: Anna j.

Det var ju snyggt :D

2008-10-25 @ 23:58:25
URL: http://annajin.blogg.se/
Postat av: apan

haha, jag o mamma kallar dig för sudden!

2008-10-26 @ 21:34:15
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

Ja, hihi ni två :D Och Kristin, hon tycker väl inte jag ska heta Ida :D

2008-10-29 @ 18:48:13
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits