Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Söndagsgöra

Har hunnit handlat massa nyttigheter som pumpakärnor, olika frön och sojamjöl och jag vet inte massa sånt. Ska bara är det tänkt. Har även hunnit tvätta och diska och duschat.


Regnigt ute så jag tog in tvätthängaren.

Imorde gick jag upp och ställe mig och diskade innan jag åt frukost. Stod där och plaskade när jag tvärkom på att klockan skulle ju dras tillbaka. Erik hade alltså åkt till jobbet en timme för tidigt och här stod jag toktidigt och diskade. Jahåpp, vad skulle jag nu göra när jag fått ås mycket tid över? Kollade massa recept och åkte som sagt och handlade. Frågan kvarstår: är rårörssocker samma sak som råsocker? Jag vågade inte chansa så jag kom hem utan ngt. Jaja.

Bakdags nu då!

Kommentarer

Postat av: Evelina

Låter verkligen inte pjåkigt det inte :D Tack för påminnelsen med tiden där ja :D fan va nice det var bakåt och inte frammåt :)

2008-10-26 @ 13:52:42
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

Evelina: Det tråkiga är ju att det blir mörkt snabbare, men skönt på morgonen då man får "sova en timme mer" :D

2008-10-26 @ 16:04:54
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Räv

Jag vet hur det känns att ta fel på tiden, jag var på jobbet en timme för tidigt imorse -_- Som tur fick jag börja arbete och tjänade 200kr mer än vad jag skulle ha gjort :P

2008-10-26 @ 18:48:22
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

Räv: Haha, gött mos! Erik hade oturen att växeln inte hade öppnat än ås de satt och gjorde absolut inget i en timme =/

2008-10-28 @ 11:05:34
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits