Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Woo!

Lyckades råövertala Lina att komma. Det tog ett par minuter och sen var saken biff! Jättekul, jag är jätteglad! Ska bli klippt dessutom, kan ju inte bli bättre :) Önskar bara man hade lite röd färg till övers, vore fint att bättra på. Mja, det blir ett annat projekt.

Velar ang. utklädnad. Vad tudan ska man klä ut sig till, har en idé som jag inte har några grejer till. Hm. Jag får fundera några timmar till, sova på saken.


När jag tänker maskerad så tänker jag alltid dagarna innan nyår, innan allt hände. Jag var glad och hade nedräkning till den stora nyårkalajset där alla skulle komma, 80% var utklädda och alla mådde bra. Det var innan. Såg gb-inlägg på Helgon där jag och Jonas suttit och skrivit till varann runt ett- halv två någonting på dagen. När jag såg det tänkte jag "När vi skrev det hade han bara två timmar kvar, undrar om han visste? Kände han något på sig?" Massa sådana tankar.

Nej, jag vill inte skriva mer, blir bara ledsen. Hörs imorrn.

Kommentarer

Postat av: Räv

"När vi skrev det hade han bara två timmar kvar, undrar om han visste? Kände han något på sig?" "Är det jag Jonas eller nån annan? Försökte läsa min gb men jag fick inte ut något vettigt ur den :l

2008-10-31 @ 00:15:09
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

Räv: Japp det är du, kolla min gb så ser du, sid 9 om du går in där.

2008-10-31 @ 09:59:28
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits