Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bju på dig

Att bju på sig själv ska vara bra har jag hört. Därför bjur jag på denna bilden. Tanken var att ta en ball bild på min snygga outfit. Jag kom på att ingen var hemma som kunde ta kort på mig utom just jag själv. Så jag ställde kameran på 10 sek tajmer och posade. Efter 9 sek blev jag otålig och undrade varför det tog sån tid, klick! Så blv jag fotad med den här minen och således också denna underliga pose. Men dä bjur ja på. Lite kul ska man ha.Ska man va modebloggare så ska jag man ju skriva vad det är också, som om ingen ser.

Fejkskinnjacka - LaBoom(nerlagt), Karlstad
Rutig flanell(!!)skjorta - New Yorker, Västerås
Urtvättade brallor - Lindex, Karlstad
Plastpåse med sopor (längst bak t.v.)

Byxorna inkasserades för några år sedan, Lina köpte likadana. Var längesen hon kom på att de inte va så hippa, men jag är ju sån som använder kläder mer eller mindre tills de går sönder, sen köper jag nya, så jag har kvar dem än. De smickrar inte arslet på något sätt, men det fixar man snabt med denna långa mjuka skjorta.

Hm, jag tror jag avslutar min karriär som blivande toppmodebloggerska här. Det var inge roligt.

Eller så ska jag börja med att låta er se vad jag ha rpå mig varje dag jag är hemma, dvs mjukisbrallor och Eriks stora tröja som antalgigen hör till ett mjukisset. När jag var liten hade jag ett mjukisset som hette Tüffi. Jag var ball tyckte jag, medan Emelie i smyg skämdes över att hennes kompis gick runt i mjukiskläder.

Kommentarer

Postat av: Erik

Hittade ingen vägbeskrivning på Eniro till sopcontainern, för det behöver du verkligen.

2008-09-08 @ 17:35:49
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: kaka

Erik: Ja men du fixade det fint sist, du kan väl fixa denna också? Yes? No..?

2008-09-08 @ 17:43:18
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Räv

Mjukiskläder är okej att ha om man går runt hemma, inte om man rör sig ute bland andra människor :P

Tänkte om folk bara kunde förstå :/

2008-09-10 @ 00:27:09
URL: http://fuchs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits