Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Egenkär

Hittade det här gamla inlägget när jag letade igenom min blogg. Jag är väldigt bitter:

"Jag vill hellre ha en ung student som granne,
som har fest ibland och som inte störs av att jag har fest. Jag vill helst inte ha någon granne alls.
Jag vill bo ute på nåt jävla gärde där ingen kan störa mig,
och där rådjuren kommer och äter ur min hand och fåglarna med.Jag köpte mig en Elizabeth Arden mascara, hoppas nu den är bra iaf. Det är den säkert inte.


Jag är hungrig också."


Haha, inge nöjd. Jag skrev bättre förr. Jag har tappat gnistan. Ska försöka hitta den igen.  Den där mascaran va föresten skitdålig. Tror det var så att jag sålde den och tjejen som köpte den blev skitsur för hon trodde den var gammal och använd.

Modeblogg, skrev en kompis om, det vore kanske något. Ska lägga in morgondagens outfit redan idag! Eller imorrn, ikväll orkar jag inte. Vem vill se mig i röda stora mjukisbyxor och en röd pirattisha? Inte jag iaf.  Erik är helt otippat och spelar innebandy! Haha! Va kul för honom!

Kommentarer

Postat av: Räv

Innebandy? Har inte han ett dåligt knä? :O

2008-09-05 @ 14:38:44
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: apan

näda, du skriver minst lika bra som förr. ;)

2008-09-06 @ 15:36:12
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: kaka

Räv: Jo men han är målvakt. Lagomt stel är han nu, haha.apan: mja mje mja

2008-09-06 @ 17:42:14
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits