Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Familjemedlem

Idag kom vår nya familjemedlem:


Se så fin han är! Chassit är ballt och ser ut som metalliskt trä, det syns naturlgitvis inte på denna, men det är så. Skärmen är wide och stor och allt är trådlöst och modernt. Nu laddar Erik ner Warhammer Online på den, så jag får bara titta på den än så länge. Sen blir det att lägga in bilder, kameraprogram och photoshop CS3 och elements 6.0 som jag pluggar.

Kommentarer

Postat av: Erik

Nice, men ni kommer bli galna på trådlös mus. Du minns väl vilket helvete du hade varje gång den laddade ur? :P

2008-09-15 @ 21:38:00
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: kaka

Japp men den här är superduper! Hoppas vi. och ja ärligt talat ble vvi förvånade, eftersom vi trodde vi kollat så noga att det inte skulle va trådlöst ^^

2008-09-15 @ 22:08:58
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Räv

Gief länk till nerladdning av WAR :D om det är en trial dvs -_-

Annars så smäller det den 13/11! WotLk kommer ju då!

2008-09-16 @ 09:27:55
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

Räv: Vi har laddar ner från war-europe.com, men Erik har ju köpt Beta key så jag vet inte om det är betan vi spelar på. Men spelet kommer ju den 18e, och ahde man betan fick man börja spela tidigare.. Så jag vet inte om det är på det riktigta jag sitter o spelar eller vad jag håller på med. Jag fattar inget, massa att hålla reda på. ANd 13/11 är jag osäker, det bruakr alltid bli förseningar. Men nu stod det iofs "in stores" så det måste de kanske hålla. Har btw snart en 70 lock till ^^ en ful human dock/=

2008-09-16 @ 13:06:42
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Räv

Jag tror jag och pauline skippar WAR om det inte finns nån trial att testa, vi kör på Wotlk istället :)

Du har två månader på dig att få upp en char på runetotem till lvl 68 :D raida med oss, vi ska ju till BT om nån vecka ^^

2008-09-17 @ 12:57:25
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: kaka

Räv: Nej du runetotem blir det inte. Har som sagt 5 andra servrar jag har chars på, ta ngn av dem!

2008-09-17 @ 21:52:31
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits