Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Grattis!

Grattis syster på födelsedagen!!!
Kommentarer

Postat av: Lisa

Men åh, jag har tittat på din bilddagbok hela dagen för att hålla koll så att du inte la ut någon läskig bild där. Och så är den här istället!! Tack, antar jag :)

2008-09-21 @ 20:44:22
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: kaka

Haha ja jag har inga bilder på den här datorn, annars hade jag letat fram en riktigt gammal o piinsam. Hihi. Denna är från Eriks student förresten.

2008-09-21 @ 21:18:55
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: kaka

Haha ja jag har inga bilder på den här datorn, annars hade jag letat fram en riktigt gammal o piinsam. Hihi. Denna är från Eriks student förresten.

2008-09-21 @ 21:20:59
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jodå det vill han men det är dålig lön egentligen för ett sjuhelvetes jobb men så blir han mest utnyttjad med en massa praktik så han är rätt less. Samt att det känns bra med 2 utbildningar.. desto fler jobb att söka :)hehe nej jag som nog skrivit lite knepigt ;)

Menar i att om man är i ett förhållande främst men ja egentligen även om man är singel oxå. Men bah svårt att förklara :D Men menar lite som att man är attraherad av en vän och inte kär eller förälskad eller så :)

2008-09-21 @ 23:14:56
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: apan

grattis från mig!

2008-09-22 @ 20:07:44
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits