Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Längtan

Min blomma är så söt, jag tror den längtar ut. Undrar vad den tänker på. Frihet, vind och sol kanske.


Alla blad är vända utåt, bortåt.

Jag ska prova att vattna den, så kanske den vänder sig mer mot mig. Jag provade också att vrida den en kvarts varv, ett litet expriment för att se om de vrider sig igen.

Man har inte roligare än man gör sig.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Min elefantöra är också sådär. Jag vände på den och då vände den sig också. Min heter Pellefant.

2008-09-15 @ 22:08:50
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Kaka

Hihi, Pellefant! Då ska väl min heta Filur då, fast det är inte lika kul.

2008-09-15 @ 23:29:42
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

hihi! flower power!!

2008-09-16 @ 21:55:04
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Anneli

Mina växter gör precis likadant, dom längtar nog till solen som du säger :)

2008-09-29 @ 19:40:26
URL: http://miniego.blogg.se/
Postat av: Kaka

Anneli: Solen, friheten... mja man kan bara ana.

2008-09-29 @ 21:41:26
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits