Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Rått-ha?

Idag om två timmar var det tänkt att jag och bror min skulle åka och köpa råttor. Ringde nyss vägverket, och de hade fortfarande inte fått in någon betalning. Tölitt att inte kunna använda bilen! Han får ta råttorna på bussen eller något istället.

Ska prova att ringa VV igen nu, det har kanske kommit in! Betalningen alltså.


(misssa inte de två fina bilderna jag la in i föregående inlägg, haha!)

Kommentarer

Postat av: Evelina

Han kan få våra råttor om han skulle vilja. 2 töser. Vi har inte den tid vi skulle vilja för dem och min hud reagerar rätt kraftigt när håller i dem så därför vi inte kan behåålla dem. Bur och sådant behövs åt dem då deras stora bur gick mer eller mindrre sönder tidigare.

bara hojta till om det är intressant.. :)

2008-09-29 @ 10:33:23
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Lisa

Har du fått svar från förra ägaren än då? Har han lurat dig eller var det bara ett missförstånd?

2008-09-29 @ 10:45:56
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Kaka

Evelina: Han har redan "bokat" råttorna vad jag har förstått det som, så han ska bara åka och hämta dem idag. Två hanar är det, han har läst på om honor och hanar, och bestämde att det var just killar han ville ha. Tack ändå, hoppas ni hittar en ägare ändå! Lägg ut på blocket eller så, där är folk galna i råttor.Lisa: Har pratat med honom och första betalningsavin kom aldrig, men han betalade skatten + påminnelsen i ondags tror jag det var. Det kan ta några bankdagar innan det registrerats, så jag är utan bil ett tag till.

2008-09-29 @ 12:10:24
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits