Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Sådärja

Ja, sådär ja, så har man varit dutkig då; var ner till gårdsfesten som var här ner epå fotbolslplan utanför vårt hus. Jag och Erik vässade hjärnorna och gick tipspromenad! Råkade läsa på barnfrågorna till en början, det kändes lite väl lätt med frågor som "Vad heter Pippi Långstrumps häst". Vände man på pappret så Var det istället frågor som "Vad heter Hyresgästföreningens ordförande?" Mja, lite knivigare. Vi fick 7 rätt av 10, och jag valde stolt ett vinstpaket. Det innehöll Toffifee, som är så gott! Tyvärr kan ju inte Erik äta det, men ändå.


Tack alla som kommit ihåg min namnsdag förrsten, speciellt tack till Erik och mormor som åt en bakelse i min ära förut. Haha!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits