Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jättehjärna


Något hjärnliknande vi åt hos mamma igår.

Jag önskar så att jag tog med en liten matlåda så jag kunde muma på allt gott idag också. Kanske ska åka hem och hälsa på bror min där han sitter i godan ro och tror all mat är hans.


Undrar var jag är här? Kanske nostalgin i december? Jag har ingen aning. Kortet fanns i mammas mobil.

Det ringde en kille förut och berättade att om två veckor är det påsk i Grekland. Där ser man.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Vad är den där hjärnan för något? Ser läskig ut på bilden, men jag är säker på att det var gott för det är alltid mammas mat :)

2009-04-12 @ 22:02:14
Postat av: Kaka

Lisa: Japp såkalrt det var gott, men det såg ut som ngn hjärna eller så. Det var en slags fromagetårta med hallon och riven choklad över.

2009-04-13 @ 09:07:15
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits