Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Mobilt

De ringer då och då från 3 och vill att jag ska ha mobilt bredband. Jag förklarar att jag inte vill gå ner till 7Mb när jag sitter på 100. Jag vill inte betala för hemtelefon, när jag har den gratis idag. De försöker med att jag slipper alla SLADDAR! Tänk, _sladdfritt_!

De är alltid så supertrevliga som ringer, och frågar hur jag mår och de berättar att jag är en så bra människa som alltid betalar räkningar och som varit trogen i flera år. Japp, jag är supernöjd, MEN jag är tyvärr supernöjd med mitt bredband också.

Sowwy twee, I luv me broadband.

Kommentarer

Postat av: LAP87 - Lenny Pinter

Håller med om bredbandet! Fast det suger med FRA & IPRED.. inte hälsosamt för BBB100 pirater som mig själv :P

2009-04-16 @ 14:04:20
Postat av: Kaka

LAP87- Ja, det får kanske bli en spotify av mig med. Hm, mja, lika bra det antar jag.

2009-04-16 @ 17:45:21
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kreten

säg att du har 3 års bindningstid och betalar jättebilligt varje månad

2009-04-22 @ 15:19:44
URL: http://raaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits