Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

No more mr Readguy!

På tisdag smäller det! Det råkade kanske bli så att det kostar snarare 4 tusen, istället för 1 som jag hade gissat, men ändå. Första heatet går av stapeln på tisdag eftermiddag. Jag kommer antagligen se ut som en kokt kräfta i några timmar efteråt, och sen är jag nästan snygg. Och så kommer det fortsätta med 2 veckors mellanrum tills jag i slutet av maj är blek och clean. Ingen solning för mig på massa veckor, men det gör inte så mycket.

Förra sommaren råkade jag köpa 50 i solskyddsfaktor- vilken slump att det är just vad jag kommer vara tvungen att ha i år!


Kommer dra in på köpandet. Jag köper nästan aldrig något, men idag köptejag dessvärre en hårinpackning och silikondroppar. Har inte haft det på flera år, så varför skulle jag behöva det just nu? Och ingen ny väska, inte heller nya skor blir det. Jag får slita ett tag till på de gamla. Tråkigt att min väska är trasig, det passade sig ju inte särskilt bra. Men jag tror jag hittar någon jag hade vid 17års ålder i källaren. You go girl.

Kommentarer

Postat av: Evelina

hehe ska försöka samla modet till mig och spela in en sån film, ska ju bara bli nöjd själv oxå ;)

Tack

2009-04-17 @ 12:02:18
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Lisa

Oj, fyra tusen?? Fast eftersom du ogillar din hy så mycket så kan det ju vara värt det om det blir bra. Fick du några garantier att det blir bra efteråt eller är det individuellt?

2009-04-17 @ 18:43:30
Postat av: Ewelina

Antar att du ska till en klinik nära dig ;)

De måste i vilket fall ha världens bästa timlön där xD

2009-04-18 @ 00:31:30
Postat av: Kaka

Evelina: Ja precis, du får filma tills du känner att det duger! Jag håller utkik!Lisa: Ja, det bar visst iväg lite mer än jag trodde i pris. Ja alltså de tar ju bort blodkärlen, det som är borta är borta resten av livet, och jag är röd pga ytliga blodkärl och vissa spruckna blodkärl (ser ut som röda spindlar under hyn). Så det är ju en engångsumma. Mkt pengar ändå iofs.Ewelina: Haha, ja det måste de ha!

2009-04-18 @ 08:45:37
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits