Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Rödgöling

Var hos hudterapeuten idag igen. Folk måste tro att jag itne gör annat än springer på hudsalonger.

Hon brukar börja med att rengöra och sen lägga en sorts syra i ansiktet. Idag råkade hon lägga en för stark sort så jag blev knallröd och hon var tvungen att lägga en lugnande ansiktsmask. Syran frätte gött och nu ser jag nysolad ut. Det var lit ekul, frö hon såg direkt jag klev in i salongen att något var annorlunda, att min hudfärg såg jämnare ut, så hon gissade att jag hade solat. När jag berättade om IPLen så förstod hon, det var ju det som syntes redan efter en gång. Kul att höra! Jag tycker själv det ser bättre ut, och jag kan knappt bärga mig efter att se hur jag kommer se ut i slutet av maj/början av juni när jag gjort det 4 gånger.


Vi hade grillpremiär idag. Grillade hamburgare på elgrillen. Nu kom jag på att jag ju var och grillade för några veckor sen. Nåja, premiär för elgrillen va det ju iallafall. Jag höll mig inte särskitl länge, för ett par timmar senare var jag vrålhungrig. Jag löste det genom att käka en morot och ringa Emelie och prata mat. Sen råkade jag leta upp ett recept på grillad rostbiff, som vi eventuellt utnyttjar imorgon.

Annars då? Jobbar på en avdelning där flera av barnen har noll respekt för vare sig vuxna eller barn. Annars är det fint. Vi är ute mycket, det är skönt, fast jag får ju inte sola eller egentligen vara i solen, så jag har spf 50 och lallar runt i en för varm jacka. VInterjackan, ja. Jag borde skaffa en oöm vårjacka. Vill inte gärna springa runt på dagis med en skinnpaj. Som om jag ägde en sån.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits