Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Snorunge

Hur många gånger kan jag vara sjuk egentligen. Man har lust att vråla till kroppen att lägga av, håll dig frisk! Jag är sjuk. Igen. Genomförkyld, litte bittert eftersom jag klär mig för midvinter, varje dag på jobbet, jag har halsduk och överdragsbrallor. Är det för jag slutat med mössa? Är det för att jag och Lina var och fotade? Lina klädde av sig halvnaken, och jag satt il ångärmat hela fotograferingen, och hon är frisk och jag är sjuk. Jag undrar vad som hänt med mitt immunförsvar.

Google my friend. Gooogle it!


Enligt alla imunförsvarsguider så borde jag har ett jättebra immunförsvar. Jag stressar inte, jag äter frukt, grönsaker och nötter, jag dricker inte särskilt mycket och jag röker inte. Lite kul att sista sidan jag tittade på hette Sund.nu, haha kanske är det min egen sida? Enkommentar på sidan säger att det inte stämmer, tänk på elitsoldaterna, de håller sig friska trots brist på sömn, mat och det lever väldigt stressigt. Han påstår att det är luft och vatten som håller en frisk. Jag tror intedet stämmer, jag är ju ute flera timmar varje dag vare sig jag vill eller inte, och klunkar vatten mest hela tiden. Bah humbug! Gief friskhet!

Kommentarer

Postat av: Linda S

Men du.. virus kallas det. Jobbade inte du med barn? Dom har massa baskilusker som vi vuxna tenderar att få bara av att se dom ifrå 10m avstånd. Desinfektionsmedel säger jag bara! O vitlök!! :)

2009-04-19 @ 13:25:12
URL: http://shabbyshic.blogg.se/
Postat av: Kaka

Linda S: Ja, jo men det är ju så att jag tidigare inte blivit sjuk av barnbaciller. Det gick t.o.m. så långt att jag kallade mig immun mot det. Tji fick jag. Måste ju vara en ond cirkel, att jag inte riktigt hinner bli frisk mellan varven.. =/

2009-04-20 @ 18:57:18
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kreten

du kanske behöver ett kosttillskott. zink? nåt annat icke-vitamin-tillskott kanske

2009-04-22 @ 15:16:20
URL: http://raaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits