Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gnällsöndag

Har ont i ryggen, så jag kan inte sitta för länge, inte heller ligga, eftersom soffan är så mjuk. Helst skulle jag vilja gå ut och ta en runda med stavarna. Men det är här problem 2 kommer in: jag har ont i magen så jag kan inte stå eller gå i mer än några minuter, sen villl kroppen sitta/ligga ner.

Gnällspikssöndag.


Magkatarr, tror mamma. Mamma tror även att jag är med barn, det har hon trott i säkert 4 år nu. Borde inte den där ungen komma snart?

Ska nog dra på någon film och palla upp mig med kuddar i soffan.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha, mamma brukar tro att jag är med barn också, även om jag bara har ont i en tå eller något.Magkatarr brukar väl kännas som en brännande känsla i magmunnen, alltså typ i solar plexus. Här står lite om magkatarr och vad man kan göra åt det: http://www.helhetsdoktorn.nu/magkatarr.htm

2009-08-02 @ 14:08:36
Postat av: Kaka

Lisa: Ja, undrar om hon tror erik är gravid också ibland?Har läst om magkatarr, och jag har ingen halsbränna eller ngt, bara ont.. ont i magsäcken, det är ju typ vid solar plexus.

2009-08-02 @ 16:35:20
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kreten

jag har ont i ryggen, men vår soffa är för hård. är som att sitta på golvet

2009-08-02 @ 22:07:03
URL: http://raaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits