Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

GlasögonparadOm man bortser från att jag ser ut som hejkomåhjälpmig, vilka bågar tycker du är snyggast? Nu har ju visserligen inte dessa bågar någonting med mig att göra, det är nämligen de 3 Erik valde emellan. Personligen tycker jag att jag passar bäst i nr 1, men att Erik pasade bäst i nr 3. De var lite större, och jag är lite småkär i just den storleken. Tyckte dock att nr 3 skulle haft tjockleken hos nr 1. Nummer 2 tyckte jag var alldeles för mesiga för Erik, och för stora för mig.

Vilka tror ni han valde?

Kommentarer

Postat av: Lisa

Oj, svårt att säga utan att ha sett dem på honom. Han tog kanske trean? När får man se dina bågar då?Har Erik glasögon, förresten? Hmm....

2009-01-18 @ 10:57:07
Postat av: Kaka

Mina kommer till veckan! Ska bli så gött att kunna se ordentligt igen!

2009-01-18 @ 12:08:53
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

wopsi! jag gillade nr1 på dig. jag hoppas erik valde nr3! fast dom andra var oxå fina. :)

2009-01-18 @ 14:24:58
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits