Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

liten rapport

Det kom en imponerande skara folk som var festsugna på nyårskvällen. De flesta var dock sjuka eller chaufförer. Men det var kul, alla var så trevliga och fina! Vi spelade två gamla godingar till spel- tallriksleken och Twister! Inga skandaler, och jag hoppas dolk hade det bra! Jag glömde att titta på fyrverkerierna, minns att jag tog en festlig cigarr efter tolvslaget, och sprang runt och önskade alla gott nytt år. Skickade på kvällen sms till mamma:
"Gott nytt år! Önskar Ida och Erik"
fick tillbaka:
"Äru full?".


Dagen efter var jag dålig som en gnurk och låg i soffan hela dagen, tills klockan slog 18 och det var dags att gå på nyårdagsmiddag hos Skoogarna. Det bjöds på massa god mat, och vi åt så vi nästan storknade.

Fick tråkiga nyheter från en av mina systrar, hennes sambo gick bort denna eftermiddag. Nästan på årsdagen för pappa. Kan inte förstå hur jobbigt det måste vara just nu.


Igår var en lugn städ- och speldag. Hade ju inte orkat städa något på torsdagen, och Erik jobbade hela fredagen.


Idag är planen att åka till IKEA och inhandla en till datastol. Våra rumpor och ryggar krackelerar snart över att behöva sitta på Stefan (en IKEAstol btw), eller en köksstol.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits