Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Skott

Ryggskott. Igen. Verkar bli en årlig tradition.

Ryggskott på engelska heter lumbago, det visste jag inte. Låter som en smarrig drink tycker jag; "Kan jag få en 4:a Lumbago, tack!" Eller en mat rätt. "Vad lagar du?" "Tänkte slänga ihop lite lumbago."

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ajaj, ryggskott är inte skönt alls. När jag fick det sist så ringde jag sjukvårdsrådgivningen. De sa att jag fick vila första dagen, om jag var tvungen. Sen skulle jag upp och gå med så rak rygg jag orkade. Gå gå gå, absolut inte ligga och vila. Så jag tog många promenader den veckan.

2009-01-20 @ 19:06:27
Postat av: Kreten

tycker också att det låter som en drink :)

2009-01-20 @ 19:46:35
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Kaka

Jag har nog gjort helt fel alltså, jag har bara legat och legat och haft så ont så ont. men ut och gå alltså. hm känns halvosäkert i denna snöyra, tänk om jag halkar o inte kommer upp.. ?

2009-01-21 @ 12:21:57
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

Det där lät ju inte precis överdrivet skönt inte :/Lite som Lisa skriver så när jag höll på få någe sådant sa dom åt mig att äta något piller som tog bort smärtan och röra mig så mycket msom möjligt.Krya på dig.

2009-01-21 @ 14:14:01
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Blast from the past

Fyfan vad snygg och sexig du är!!! jag menar det helt fräch!

2009-01-21 @ 16:20:44
URL: http://verklighet.net
Postat av: Lisa

Du måste ju inte nödvändigtvis gå ut, du kan ju gå omkring i lägenheten. Ta alvedon/ipren/liknande om det behövs, men vila inte för mycket.

2009-01-21 @ 21:43:02
Postat av: Kaka

Jag gick runt i lägenheten igår hel tiden, och stod och såg på tv, sen gick jag runt lite till.

2009-01-22 @ 11:31:06
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits