Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gratisbio

Någon som testat denna sida? gratisbio.se verkar vara lätt att samla poäng, så nu ska här samlas!

Blir ni medlem via denna länk nedanför så får både du och jag extra poäng! Vajert!

Klicka här!

Kommentarer

Postat av: Evelina

SV:Jo tanken var så först men i och med att skillnaderna i kostnaderna är så pass små ändå motför vad iaf detta huset är så känndes det inte så jätte roligt att lägge pengar på ännu en ny lägenhet. Samt att det kommer även det kännas stressande eftersom jag kommer vilja därifrån så snart som möjligt och då känns det lite onödigt att lägga pengar på att flytta till ett ställe man kommer försöka flytta ifrån igen så snart som möjligt. Pallar inte riktigt med lägenheter längre, har gått över min gräns eller vad man ska säga :/

2009-07-19 @ 15:59:57
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: carro

åå va fin blogg du har :D har du gjort designen själv?Kram

2009-07-19 @ 16:08:42
URL: http://carrobruden.blogg.se/
Postat av: Erik

Tss, vem behöver sånt där när den snälla brodern bjuder?

2009-07-19 @ 16:18:14
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

carro: Men tack du! Designen är gjord av mig med hjälp av min bror som är designfreak :DErik: Amen precis. Tänk om jag kan skrpa ihop 200 poäng så får jag ett biomeal också! Bli medlem nu ffs.

2009-07-19 @ 16:28:29
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits