Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Iiikea

Efter jobbet åkte jag och snyltade på mammas starka kycklinggryta. Sen åkte vi till IKEA för jag ville köpa någon slags förvaringsgrej att ha på skrivbordet.

Det mest onödiga jag köpte var två magnetlister. Haha, jag vet inte riktigt vad jag ska ha det till, men det va billigt så jag köpte 2! Och så ingick 3 magneter! 9 spänn! Nie! Nej, just det, du skulle inte heller kunnat mostå.

Sen köpte jag andra onödiga saker för över 200. Jag valde en slags pappersförvaring i rött, och fick se att den var 30 kronor billigare om jag valde en grå. Så det gjorde jag. 49:-. Gick in på fynd hörnan och fick se en grå, lite trasig som de reade ut för 50. Haha. Ägd, tänkte jag.

Kommentarer

Postat av: hogie

Jag kunde motstå dem! Jag gjorde det - jag bara gjorde det! Kanske för att jag redan har de där magnetgrejerna på jobbet och tänker att det inte ska se ut som jobbet hemma? Det får vi aldrig veta. Men det är en jävligt bra uppfinning. Magneten.

2009-07-21 @ 13:56:00
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: Ja, men nu kom nästa fundering: vad har man dom till? Sambon frågade och jag drog till med att vi kan hänga kort på dem. Dålig idé, tyckte han. Vad har ni dem till på jobbet?

2009-07-21 @ 18:51:29
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Hänger saker på. Fakturor och brev som jag måste se så jag inte glömmer bort dem. Har nån poster och nåt kort också.

2009-07-22 @ 20:23:42
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits