Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lekisfröken

En av fröknarna jag jobbade med idag var min gamla lekisfröken. Det första hon sa var:
 "Hej, Ida, känner du igen mig?"
Jag häpnade och svarade "Ja! ...men känner du igen MIG?"
Det gjorde hon.

 Lite senare på dagen så sa hon:
"Vad gör Lisa nu för tiden då?"
Hur tusan kan hon komma ihåg det? Det var ju nästan tjugo år sedan vi gick på Mörtvägens lekis.

Jag tycker hon är lik Sven-Erik Magnusson, i Sven-Ingvars. Men det är inget man säger va?

Kommentarer

Postat av: Lisa

Sven-Erik Magnusson... var det Karin? Hon måste ju vara i pensionsåldern snart? Vad kul att hon mindes oss, men skumt att hon kände igen dig!

2009-07-20 @ 21:40:19
Postat av: Lisa

"Hej, Ida, känner du igen mig?"

Jag häpnade och svarade "Ja! ...men känner du igen MIG?"

Det gjorde hon.Det hade varit roligt om hon istället svarat: "Nej, vem är du?"

2009-07-20 @ 22:01:05
Postat av: hogie

Min lekisfröken kände också igen mig, när jag skulle hämta min systerson på fritids. Det var skitskumt för hon visste vad jag hette och allt, men verkade inte veta vilka de andra var som gick på lekis med mig.. "Hon som var... svart. Mörkhyad... Vad hette hon? Och han, som var liten och blyg med stort hår...?". Kanske att hon var full.Det är underliga, fröknarna.

2009-07-21 @ 13:58:43
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

Lisa: Japp Karin! Den andra jag hade hette Ulla, men jag har för mig att du inte hade henne. Men Karin ser nästan exakt likadan ut efter alla dessa år, kanske jag skulle sagt till henne. Tanter blir ju glada för sånt har jag hört :D

2009-07-21 @ 18:50:24
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Nä, Ulla hade jag inte. Jag hade Anna-Lena och Karin.

2009-07-21 @ 19:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits