Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

TävlingSåg denna tävlingen på en blogg. Vilken kul idé med en personlig kalender. Jag vill vinna! Kan man skriva Sudden på, eller ska det står Ida? Kaka, kanske.

Har kollat hemsidan där de gör sånna här kalendrar, och man kan få med en massa skoj; väder, träningar, vänners födelsedatum etc! Passar mig perfekt!

Kommentarer

Postat av: Lisa

En sådan kalender har Henrik fått av mig i julklapp 2-3 gånger. Kul grej, fast jag tror att priset har gått upp rätt mycket sedan jag köpte.

2009-07-26 @ 22:50:18
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: hogie

Fan vad kul! Beställde en direkt. Bra skit.

2009-07-26 @ 23:58:06
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Petra

Hade en sån förra året... dyyyr men skitbra! I år kör jag med lärarförbundets kalender... men inget slår den personliga..!

2009-07-30 @ 11:42:57
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra
Postat av: Kaka

Petra: Åh, jag vill så gärna vinna :D Föresten så hittade jag just den gamla filofaxen!

2009-08-01 @ 17:52:07
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits