Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bot bötigast

Inte något vidare alls, visade det sig när jag kom ner och skulle ta bilen till jobbet. Det satt en gul liten ful lapp på bilen drä det proklamerades att jag ännu en gång var skyldig Europark 200 riksdaler för att jag vårdslöst hade glömt att lagt dit en parkeringsbiljett. Det är ju fantastiskt att jag itne kan komma ihåg och lägga lappen i fönstret! Jag menar, under instrumentbrädan, i det där lilla facket gör den knappast någon nytta.

För ett tag sedan så köpte jag en biljetthållare, så jag skulle slippa komma ihåg att lägga upp biljetten, och bara låta den va i sin hållare hela dagarna. Jättebra, funkade den tills den dubbelhäftade tejpen lossnade och hållaren trillade ner. Då la jag biljetten i det där facket och tänkte att jag minsann ska hämta ny tejp från lägenheten och tejpa och ordna. Har jag gjort det än? Nej. Det har varit glappt och slappt sen slutet av februari.

Tur att man tar tag i saker. Tur är väl det. Nu har jag äntligen slängt i en massa tvätt i tvättmaskinen, vilket jag hade planerat att göra igår. Det går inte fort på landet.

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Tycker det är grymt dåligt av Newsec (right?) att boende behöver ha biljetter, varför går det inte skaffa fram nån lapp som säger "Vi bor här lolz, ge oss en parkering plz"

2009-06-22 @ 20:33:00
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

Rävfan: Ja, jag vet, det är värdelöst :< Borde ingå i hyran.

2009-06-24 @ 21:05:40
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits