Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ett år till

Idag var det då den såkallade bemärkelsedagen för undertecknad. Nej, men vad säger man egentligen, det där lät fel.

Skit samma, jag fyller år och jag säger till folk att det rä ungefär 20, vem fan håller räkningen liksom. En unge skulle berätta för en fröken hur mycket jag fyller.
"Det var 50... eller 6..."
"Vilket föredrar du?"
frågade hon mig och jag visste inte vad jag skulle svara. Haha.

Jag hade längtat efter Ceylans kebab och vi åkte och köpte det. Som vanligt när jag har höga förhoppningar så är det inte särskilt gott. Det var starkt, pommes fritsen var alldeles för kryddade med någon chili pommeskrydda eller något, det var starkt och otäckt.

Nu ska jag ställa mig och göra hallon-och vit choklad cheesecake tills imorgon när vi ska till Färjestad och fira mig.

Just det, av Erik fick jag en jättefin smyckeshängare!

Kommentarer

Postat av: Kristin

bättre sent än aldrig? igårkväll och flera gånger idag har jag tänkt skriva grattis i ett sms, men glömt bort det hela tiden. GRATTIS SUDDEN! Figge hälsar också grattis :)

2009-06-24 @ 22:56:44
Postat av: Evelina

Himla fin present du fått :)Grattis igen :)

2009-06-25 @ 08:39:06
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Evelina

SV:

Ja nej, alltså helst så får det ju hända väldigt snart för jag blir vansinnig på att bo i lägenhet, funkar inte överdrivet bra för min del så att säga. Men det är ju det vi inte vet riktigt hur vi ska göra om vi ska stanna här i Värmland eller flytta upp till Norrland..hehe tackar, jo det är rätt stort :D

2009-06-25 @ 08:43:53
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

Kristin: Hihi tack tack!!Evelina: Ja den va fin tycker jag, gött att slippa ha halsbanden på små spikar i badrummet =)

2009-06-25 @ 14:46:01
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Helena Gustavsson

Den var jätte fin :)Vilken bra smak din pojkvän har :)

2009-06-25 @ 22:55:09
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/
Postat av: Kaka

Helena: Ja visst är den! Kan inte riktigt bestämma mig om jag är lite lite rädd för den eller ej dock.. :P

2009-06-27 @ 22:54:28
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits