Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hemma

Hade egentligen jobb idag, men jag ringde och sjukanmälde mig. Jag tänkte egentligen att jag skulle orka åka och handla och kanske till och med gå runt på stan eller Bergvik. Tyvärr visade det sig att jag är sjuk på riktigt. Eller jag vet inte, sjuk är fel ord, jag är hängig och orkar inte något. Kan inte bara ligga still, orkar inte stå eller något, jag vill inte åka och storhandla. Fan det hade vart så bra att få det gjort innan midsommar, men jag tror inte det blir så.

Imorse hade mitt goda bröd möglat. Jag åt de bitarna som inte var mögliga. Kanske är därför jag känner mig såhär. Det var ju inte så jävla smart.

Jag vill ha massa nya kläder, jag har väl bara köpt ett par byxor och en tshirt i år, det hade vart kul med lite mer nytt. En rejäl rensning i min garderob skulle va trevligt. Jag har bara ett helt par byxor, det är de där nya baggybrallorna, alla andra är det hål i, eller så är dragkedjan trasig. Ja, fan jag ska spana och se vad jag kanske kan köpa mig. Allt är dyrt, så jag snålar väl en sommar till.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits