Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ida fixar

Såja, nu har jag köpt två Arvikabiljetter. Känns gött, jag hittade på Aftonbladet att man kunde få rabatt, så det blev lite billigare. Kontstigt bara att det står att man skulle få mer i rabatt än vad jag fick, men det kan ha varit med serviceavgifter och så... Eller jag vet inte, men det blev lite billigare iallafall. Varje krona räknas!


Hittade ingen bild från någon festival, eftersom jag inte varit på någon sen innan
digitalkamerornas tid, så jag ritade ett och ett halvt tält istället.

Kommentarer

Postat av: Pubbiss

Vart såg du rabatten? Give me!

2009-06-25 @ 23:57:29
Postat av: Kret

Länge leve paint! :)

2009-06-27 @ 01:05:33
Postat av: Kaka

Pubbiss: Aftonbladet ftw ju!Kret: Haha, verkligen!

2009-06-27 @ 12:36:38
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits