Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Vrålpepp!

Jag är tokpeppad inför Arvika! Har läst på hemsidan, kollat gamla festivalbilder och längtar som fan! Jag försöker att tänka så lite som möjligt på mat, hygien och sömn. Sånt är oviktigt. Fyffan, jag kommer vara så grisig när jag kommer hem.

Nu gäller det bara att lista ut hur vi ska komma tillbaka till livet och Karlstad. Jag har två planer, det ene är Linas pappa, den andre är Eriks pappa. Då kan Erik övningsköra upp, det blir perfa. Hoppas jag, det kanske inte alls är populärt.Ett problem har uppstått. Jag hittar inte tältet. Minnet sviker; blev det snott? Köpte vi aldrig något? Erik sa förut
"Men ni kan ju ta mitt tält!"
"Har du ett tält?"
"Det vet jag inte."

Jag har rotat igenom förrådet, mamma har rotat igenom sitt. Ingen fiskelycka. Men jag har ett svagt minne av att på någon festival så kom jag hem med två påsar tältpinnar, och ingen påse med sånna där pinnar man håller upp tältet med... vad heter det? Tältpinnar? Nej, va dumt att ha samma namn på två olika sker.

Blir kanske till att köpa ett. Igen. Eller så har vi aldrig köpt något, utan detta blir första gången. Förhoppningsvis kostar det bara hundra spänn, mer vill jag inte lägga ut. Bah.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Jag har också något svagt minne av att något hände med det förra tältet, att ni glömde det eller något... Kul att ni fick tag på biljetter iaf!!

2009-06-29 @ 19:16:29
Postat av: Kaka

Lisa: önskar att jag hade haft bloggen då, så jag hade kunnat kolla ;)

2009-06-29 @ 20:27:03
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Vi åker på torsdag eftermiddag och har två platser över i bilen. Kanske lite sent iofs, om ni ska ha tältplats å gräjör. Plats finnes i alla fall!

2009-06-30 @ 09:57:09
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: Riktigt schysst, men vi har skjuts upp, det är just nu mer hemvägen vi inte vet... Har ni plats i bilen hem, om det inte löser sig?

2009-06-30 @ 18:37:05
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits