Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Alive!

Japp jag lever ännu och frodas, även om jag var halvdöd igår. Det är sant. Jag låg som en pöse i soffan jämt precis ela dagen. Erik försökte få mig att piggna till med lite goda mackor, men icke. Sen gjorde han kyckling, pommes och bearnaisesås, men det var inte mycket som gick ner där heller tyvärr.

I lördags var det studentfest på Campus, och med risk för att inte känna någon tog jag med mig min vapendragare Lina. Vi tjötade om.. eh, ptja.. Queens, tror jag det va... och Idol? Jag vet inte, vi tjötade och smög sedan iväg till Bunkern. Där var det mest folk på L...

Jag och en Loser

En Langare och en Lina

Sen var det även en Link, en Lindait, en Lara Croft.. ja, ni fattar. Folk på L.

Alltid spännande att tömma kameran såhär dagen efter. Eller dagarna efter. Slänger upp de, på bdb, så kan ni kolla om ni vill, vågar och kan! Nu tog jag "datera automatiskt", så de som är tagna efter midnatt hamnade på söndagen. Så äre, klicka på.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Vad var du utklädd till då?

2009-11-23 @ 20:45:16
Postat av: kaka

Inget, det var en särskild studentgrupp som hade sittning med tema. Typ lillebrors klass..fast utan erik då

2009-11-24 @ 19:07:45
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits