Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Mört!

Pigg som en mört är jag idag, alltid lika trevligt en söndag. Igår satt först jag, Erik, Lina, Hannill och Glenne och tjötade och åt svingod tacopaj som Lina slängt ihop till oss! Det tackar vi för! Sen åkte vi in till stan och svirade runt bland diverse bankomater och snusbutiker tills vi slutligen hamnade på Koriander.

Jag dansade lite, lite och satt mest och tjötade. Vet inte med vem, kanske mig själv? Någon kille frågade om Glenne var ihop med "den där" (pekandes på mig) och han svarade: "Nej, jag är singel!" Haha! Sen dumpade killen Glenne, trodde vi, men kom strax tillbaka. Då försökte han med något som Lina uppfattade som ett försök till att få med henne in på toan "au naturelle". Behöver jag skriva att hon inte var intresserad?

Vid ett så gick jag och Erik till Sibylla naturligtvis och tjackade hamburgers, den givna nattamaten. Sen åkte vi buss hem där jag satt och tjötade med lill-Bengan om faddrar, nollor och att byta karriär. Typ enna. Jag hade några barn på dagis en gång som hette Hanna och Enna, de var tvillingar och det var himla svårt för både barn och vuxna att hålla reda på dem.


Imorse sprätte jag upp vid nio och kollade på spännande program som Quizzo eller va det heter. "Gissa djuret", tjohej, jag kom på ett djur och det var "ko". Tyvärr var ordet de sökte "Orre", så jag var ju helt ute och cyklade. Till frukost blev det en varsin baguette som Glenne tagit med igår. Den innehöll bl.a. brieost och salami och smakade sådär gött slemmigt som baguetter gör när de legat en dag. Det är det bästa med baguetter, att de blir så goda när de legat till sig lite.


Erik är och övningskör för sista gången, hoppas vi. Glömde kameran och mobilen igår, så inte en bild bjur jag på. Töligt.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Vet inte när Erik har sin uppkörning, men önska honom lycka till från mig!

2009-11-15 @ 13:28:49
Postat av: apan

hihihi!! vi la nästan ut det samtidigt! ballt

2009-11-15 @ 14:01:13
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: kaka

Lisa: Japp det ska jag, han kör upp imorgon!apan: synkade!

2009-11-15 @ 14:34:51
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: The Magnus

Haha, Orre! Det där programmet ska jag lätt börja titta på!

2009-11-15 @ 15:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits