Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Baconladdad

Idag känner jag mig taggad som bara den! Jag ska repetera, hämta böcker hos en jag jobbat med som går lärarlinjen, fika hos mormor, och sedan komma hem och reptetera lite lite till innan jag tar kvällen.

Igårkväll gjorde Erik en så himla god sallad! Med bl. a. grillad kyckling, knaperstekt bacon, bulgur och ägg.Erik är iväg på halkbanan och jag ska snart sätta på lite kaffe. Perfekt!

God morgon!

Kommentarer

Postat av: Lisa

God morgon själv! Såg god ut, den där salladen. Ikväll ska jag testa din wok.

2009-09-25 @ 09:37:03
Postat av: Kaka

Lisa: Ja det var tokgott! Va kul, berätta hur det gick med woken!

2009-09-25 @ 11:10:51
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det var jättegott! Henrik gillade det också, fast nästa gång kryddar vi nog lite mer.

2009-09-25 @ 21:32:32
Postat av: Kaka

Lisa: Hade ni lovely lemon eller chili lime? Vi brukar ha i chili och sambal oelek för att få lite fart på det =)

2009-09-26 @ 11:10:51
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vi hade chili lime. Har aldrig ätit den såsen innan, så jag vågade inte krydda extra. Nästa gång blir det nog lite sambal :)

2009-09-26 @ 17:01:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits