Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bekymmertoa

I söndags när jag tog morgonkissen passade spolningsfunktionen på att lägga av. Trevligt att det var andra gången på bara några månader som den lägger av på en söndag. På söndagar har ju inte Newsec öppet, och vi kan således inte få hjälp. Man får gräva nere i själva vattenbehållaren och dra i något där nere för att spola. Inte helt trevligt, men bättre det än att inte spola alls.

Igår var de här också fixade det, och vi fick en helt ny toalettstol! Jippie och hurra, nu slipper vi den där gamla äntligen! Den spolade dåligt och var allmänt gammal och ofräsch. Den nya är ganska hög, så jag kan nästan dingla med benen när jag sitter på den.


Frukostdags sen skola, idag ska vi lära oss att intervjua!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha, så där har jag det här hemma också med vår toalett. Höjden alltså, jag når bara ner med tårna :)

2009-09-29 @ 11:31:41
Postat av: hogie

Ja! Det är det värsta som finns! Jag tror inte det kan vara bra för tarmarna på något sätt.

2009-09-29 @ 12:27:07
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

Båda: Näej, det är ett äventyr varje gång..

2009-09-29 @ 13:50:43
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: soffan

vilken kurs läser ni nu? :)

2009-09-29 @ 14:44:56
URL: http://sof1e.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits