Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gnäll-i

Blev inga öl igår. Jag kom till förfesten på campus, där satt det två bakfulla pôsar till faddrar och en Josse. Jag tänkte få liv i folk och korkade upp den första 3,5an, då skulle vi gå. Aktiviteterna var nästan utanför mig, så det kändes lagom värt att ha åkt till campus för 5 minuters ölande.

När vi gått ca 10 m började det spöregna, jävlar va det regnade. Folk sprang efter paraply och regnjacka, och där stod jag blöt som en hund i fel kläder.

King of the hilltävlingen var skoj att titta på. Man skulle springa upp för en kulle och sedan åka nerför en stor pressening full i såpa och vatten, sedan shota något likannde äppeljuice, soja och lakrits, dunka näste man i ryggen och sen sätta sig. Vi åkte ut ganska snabbt.

Sedan var det såpabandy. Jag stod och frös under ett lånat paraply, och när det var en match kvar för Pink Birds gav jag upp och åkte hem.

Hemma kröp jag och Erik ner under ett täcka i soffan och myste framför Simpson och Gordon Ramsey. Sov som en gris vid 22-tiden.

Kommentarer

Postat av: Krille

Tjena Ida

Vart var ni när ni körde King of the hill tävlingen?

2009-09-04 @ 16:10:05
Postat av: Kaka

Krille: Typ bredvid busshållsplatsen i Krpcentrum! =)

2009-09-05 @ 12:33:16
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits