Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ich habla?

Kom på att jag glömt att berätta att jag träffade en spanjor i onsdags på Bunkern. Han stod och väntade på att någon toalett skulle bli ledig.

På något sätt lyckades jag med konststycket att vi skulle köra sten, sax och påse, och den som vann fick gå först på toa. Han kunde knappt ett ord svenska eller engelska, och jag kan inte någon spanska.

"Ich habla no espaniol.. you habla english?"
"No.. eh..very little english.."
"Okey, you habla something else? Yes, no? Habla?"
"Si! Portoguise!"


Haha, doh!

Jag förlorade förresten, och fick bittert vänta till nästa toalett blev ledig. Men lite kul ändå att vi förstod varann utan att kunna använda språket. Jag tror jag råkade ropa "Cerveza!" efter honom när han gick, som om det betydde "Hejdå! Trevligt att träffas!" Haha- "Öl!".

Kommentarer

Postat av: Sara

Haha, eller hur! :D Fler såna personer tack:)

Haha, och inte nog med ditt inlägg. Haha. Du verkar vara en rolig prick, spontan:)

2009-09-12 @ 12:30:29
URL: http://saraadomeit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits