Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Inget 6-pack :(

Jag är lite besviken, har inte fått en endaste magruta! Eller jo, hela min mage är en enda stor ruta, men jag hade ju förväntat mig ett sexpack. Minst.

Jag var superduktig och körde 100% hela tiden! Ja, nästan åtminstone. Det var vid några tillfällen som jag tappade bort mig i stegen, och Emelie var jättesöt och försökte visa så jag skulle förstå, och när jag äntligen fattade hade ledaren bytt steg. Armar och ben, jag viftade och viftade för allt jag var värd och svetten sprutade!

Riktigt, riktigt kul! Ska banne mig köpa kort där när allt är ordnat med CSN! Hoho, min rygg kommer älska mig! De har tydligen vissa pass som enbart är till för ryggen! Jippie och tjoho!

Kommentarer

Postat av: Emelie

Tack för att du följde med, det var såå kul!! Ställ dig framför spegeln en gång till, är säker på att du fått en fyrpack iallafall:)

2009-09-23 @ 12:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits