Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Komigen

Sista rycket nu.


Sen kan jag åter ta mitt liv och bränna bokfarbröder på bål och dansa härliga soldanser!


Då kan jag bli vettig igen.

Idag har jag hunnit med en kort föreläsning, sen åkte jag hem och drack kaffe och missade eftermiddagens studievägledning.

Jag har även betalat kåravgiften. Skulle betala med kort, för det är gött att ha lite kontanter för en gång skull, stod tvåa i kön, och när det var min tur hade jag glömt bort mitt kontokort, och betalade med cash ändå. Blubb. Efter jag betalat skulle jag köpa mjölk, det försvann och jag cyklade hem på min (mammas) Biltemacykel med för låg sadel.

Kommentarer

Postat av: mamsen

men..men...har du inte höjt sadeln än?? det skulle du ju göra direkt med Eriks hjälp! tog latmasken över..eller?? :)

2009-09-08 @ 18:42:32
Postat av: Kaka

mamsen: Nu är den höjd, vi fixade det förut. Men med sadeln är det som med ditt frimärke. Glömt glömt. Kommer på det när jag sätter mig och cyklar, men då ska jag ju iväg någonstans, sen är det borta igen ^^

2009-09-08 @ 19:11:14
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Josse

Min sadel är för hög.. Vill du byta längd?

2009-09-08 @ 23:07:26
URL: http://jocyfine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits