Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Öa

Har varit runt på öa idag och vandrat bland de något överdrivet stora husen där. Jag och erik hade med oss varsin baguette från Sjökvisten och en termos med kaffe från mamma. Satte oss nästan vid kyrkan på en bänk och myste med vår matsäck. Kallt var det, men skönt ändå. Sen promenerade vi runt i över två timmar. Skönt, skönt!

Lånade två böcker på bibblan idag också, Alex Schulmans "Skynda att älska" och "Handbok för tankspridda". Lite kul att jag glömde böckerna i bilen, så jag fick hämta. Tankspridd var det, ja...


Nu borde jag göra klart det lilla skolarbetet, men jag vet inte, jag. Orkar inte riktigt. Det är en intervju jag gjorde med en klasskamrat, och jag var tyvärr en riktig kass intervjuare. Frågade konstigt och antecknade nästan ingenting, hur ska jag få detta till något vettigt?

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits