Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Passion for health

Alltså, jag försöker vara nyttig, men jag kämpar emot mig själv. Vissa delar av mig vill absolut inte på några villkor vara hälsosamma.

I helgen åt vi kyckling och pommes med bearnaissås och lovade dyrt och heligt att denna veckan skulle vi bara äta bulgursallader och andra nyttigheter.

Så hände det. Igår, klockan var runt halv åtta. Vi slog på kanal 8 och där stod Nigella och lagade vit chokladmousse med passionsfrukt! Vi höll på att få fuktskador av dregglandet som följde! Vi var så sugna på det där så vi inte visste var vi skulle ta vägen. Sötsuget tog över helt och hade det inte vart Idol tätt därefter så hade iv sprungit till Konsum och tjackat grejer och lagat det på studs.

Skönt att Idol finns, och stoppar oss från sådana dumheter.

Idag har vi varit och handlat. "Naturchips- 14 kr" gick inte att motstå, så vi sprang och köpte en varsin. Nu när vi kommit hem, har jag precis lassat in några glas med chokladmousse i kylen för avsvalning. Erik har vräkt i sig två skålar med chips.

Exakt nu skulle jag egentligen varit på Friskis och svettis med Emelie, men när jag kollade var det skulle kosta blev jag snål och drog mig ur. Otroligt synd, det var ju skitkul förra veckan! SKa köpa kort så fort vi vet något om Eriks CSN.

Grodyngelpassion.

Kommentarer

Postat av: soffan

klart att vi ska switcha böcker, då får vi ju mer pengar över att gå ut å skaka ass för ;) men vi betsämmer det då, boklån - du och jag! deal?

2009-09-29 @ 20:06:10
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: Kaka

Soffanpoffan: Deal!!

2009-09-29 @ 22:05:08
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits