Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Regn hos mej

Regn! Just något som skulle pigga upp denna läsandets söndag! Jippie, regn och lockigt hår!

Har tragglat mig igenom hela boken om utbildningshistoria, svarat på alla frågor också. Tyvärr är det ju en bok till man ska läsa och fler frågor man ska svara på, men ja.. jag har ju inte boken. Jag får låtsas att jag vet imorgon när min grupp har möte och vi ska redovisa vad vi kommit fram till. Hoppas dom inte blir alltför sura bara, det tror jag inte, dom är snälla, mina brudar.

Jag gillar inte mina anteckningar, på ett ställe har jag skrivit: "Jag tror att man var tvungen att vara ganska bildad för att kunna" Kunna? Kunna vad? Det har jag inte skrivit. Säkert var det så att telefonen ringde, eller så bara visste jag inte vad jag skulle skriva. Men nu la jag iaf till "...utveckla samhället." Det blir bra. Det säger jag imorgon på mötet.

Igår var Emelie här och myste lite. Vi lagade först en god sallad med bulgur, kycklingfilé och fetaost bl.a. Så gott det blev! Sen delade vi på en vinare och kollade på gamla saker vi filmat under högstadiet. Det var danser, dokumentationer av bl.a. en helg i Emelies stuga med konflikter och busringningar och en och annan film. Vi skämdes och spolade en hel del. Fan vad vi såg ut och höll på, inte undra på att vi var klassens nördar.Tack för igår!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits