Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Soffan

Just det, när jag kom hem igår kväll så berättade Erik att soffan va sönder.

De hade haft tv-spelskväll, och en av hans polare förlorade(?) och blev sur och råkade sparka sönder vår ena soffa. Jippie, va gör man nu?

Kommentarer

Postat av: Lisa

Kräver att kompisen ska betala?

2009-09-05 @ 14:37:33
Postat av: Kaka

Lisa: Jorå, det gör vi, men kan man hitta en snickare, eller blire en ny soffa? Vettefan faktiskt..

2009-09-06 @ 12:00:22
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Viktoriae.blogg.se - En må bra blogg om självkänsla och positivt tänkande

Sv: Hej och tack för dina tankar kring mitt inlägg, Visst känner jag igen mig i det där att man helst inte vill att andra människor ska tycka man är dum i huvudet som går runt med en trasig tröja. Men sen så har jag kommit fram till att det är omöjligt för mig att säga det tilll alla jag stöter på så risken är ganska stor att någon kommer tänka så, men, det gör mig inte så mycket..Kan nästan se det där framför mig, vissa är verkligen riktigt dåliga förlorare..

Trevlig måndag (:

2009-09-07 @ 10:07:10
URL: http://viktoriae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits