Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Antastningsbar

Vaknade inatt av att jag låg och tafsade på Lina (på magen bara, tror och hoppas jag!)! Var inte helt klar över vad jag gjorde så jag låg kvar, typ på hennes arm, tror jag höll om henne och somnade direkt om. Vaknade strax därefter och höll på att fnissa ihjäl mig när jag insåg vad jag gjorde. Flyttade mig diskret över till min sida igen och försökte att inte gapskratta/väcka Lina.

Imorse fick jag otaliga skrattanfall över detta, och de verkar inte ge sig. '

Lina har lite försiktigt kommit med förslag som: "Ja, vi kanske kan bygga någon slags mur mellan oss..." Haha!

Förlåt!

/Kladdarn

Kommentarer

Postat av: Linda

Hahaha :D Det var det värsta!

2010-12-22 @ 18:15:13
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Evy

va drömde du om egentligen Ida eftersom...?? haha :D

2010-12-29 @ 02:08:22
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits